Bear Grylls!

OMG OMG OMG OMG!
IDAG KOM BEAR GRYLLS IN OCH HANDLADE SJUKA MANGDER MUFFINS HOS MIG!!!
Jag holl pa att svimma nar han kom in! HERO! Han tog av sig solbrillorna tittade pa mig och sa: Do you have something thats low on carbs? Watching my figure...
Jag kunde knappt prata haha! Han kopte typ 7 muffins, 1 croissant, 1 toast, 1 kaffe.... MER! Herremingud! Watching his figure, yeah right? Jag som trodde att han inte at annat an larver och sjoborrar! Jag ar fortfarande i star-struck-chock trots att det var typ 5 timmar sen.
Men lite galen var han allt... lamnade typ sitt black american express-kort i kortlasaren och gick och satte sig. Var lite allmant virrpannig!
Men OMG OMG OMG!

Oxford Circus

HEJ!
Star just nu och hyperskriver pa ett apple store vid oxford circus! Det ar galet varmt har, som att vara utomlands sager vi hela tiden och kommer pa att det ar vi ju faktiskt.
An sa lange bor vi i en ganska liten lagenhet i willesden green, anna och jag har sovit skavfotters nu i tva natter, haha! Flyttar in i riktiga lagenheten pa mandag, langtar sa mycket! Vi har inget internet eller ja.. nagot i lagenheten sa vi haller oss ute sa mycket som mojligt! Ska forsoka fa upp lite bilder (det har jag manga) snart men jag tankte bara saga att allt ar bra och att jag trivs mycket bra har! Imorgon borjar jobbet! Wish me luck :D

LEAVING HOME

Så, nu var det dags då! Väskorna är packade (som vanligt balanserandes på viktgränsen) och det som återstår nu är i princip att sova och vakna upp till resdagen med stort L. Nervous but excited at the same time... http://www.youtube.com/watch?v=sP4NMoJcFd4

Jag måste VERKLIGEN skynda i säng för annars kommer jag supersomna på planet precis som förra gången och då är man inte världens bästa resesällskap. Men först vill jag bara säga att jag kommer sakna ALLA jättemycket, oj fällde en tår bara av att skriva det. Ska iallfall försöka hålla er uppdaterade här om vad jag har för mig and so and so.



Och det var min fina frände Sara som skrivit inlägget nedan :)

Hej så länge!


Can I use Viber internationally?

Detta är inte Frida utan Farbror Chips som talar (en fett positiv grej med att designa sina vänners bloggar är att man kan våldtäktsblogga under förevändningen att man ska kolla att allt stämmer, eller well man behöver inte ens en förevändning).

Frida har precis varit hos mig för att ta ett litet avsked och säger att jag ska låtsas att hon visst är hemma, att hon bara har en liten släng av svinis och måste hållas i karantän i sitt hus. Jag försöker tro på detta medan min förvirrade hjärna (som sov ända till 15.48 idag) sorterar information om 16 år av grannsämja och tvillingsjälism. AH det här går ju inte. Finns ändå inte något som heter farväl, får man tänka. Farväl är när man inte ses mer och DET kommer vi ju absolut att göra. Så är det.

(gråtbloggar)

Tänkte avsluta med ett gäng bilder på mig och Anders Tånagel och så ett soundtrack kanske, och så givetvis med att önska mina bästa vänner Smeagol och Arga Dvärgen en trevlig resa och vistelse. Jag joinar er snart. PUSS

 Take That – Back For Good - Radio Mix
Flight Of The Conchords – Hiphopopotamus vs. Rhymenoceros















RSS 2.0