Och alla pratar svenska



Hej! Jag är för närvarande in a state of stress! Anledningen till varför att jag känner såhär är väldigt oklar. Jag ska hämta ut min sista lön på Muffinskis och sedan hämta Anna (WOHOHOHOHO :D) senare ikväll men annars finns det ingen akut anledning till stress. Jag håller kanske på att bli galen.
Något som är trist är att jag har ont i halsen, BIG TIME, kan inte svälja typ. Men annars har jag inga direkta sjuksymptom (ta i trä), är inte snorig eller hostig eller febrig. Mycket underligt. beror väl på att jag äntligen slutat jobbet och nu har tid att bli sjuk, är det inte alltid så? Tycker att det är en dålig sysselsättning. Jag har andra ROLIGA saker planerade för oss kroppen så kan vi inte försöka hålla oss friska ett tag till?
Idag kommer som sagt Annabanana! Så himlans KUL! På fredag kommer min kära syster med entourage och nästa onsdag min kära Mam&pap + mormor, toppen!

Nu ska jag away away så det inte blir stressigt (på riktigt). Puss!

"Blicken"

Hejsan!
Har mig en lugn hemmakväll denna lördag! Petra och jag har varit lediga tillsammans i två dagar nu och haft det toppen, riktiga sambos är vi (ju faktiskiskt). Efter en HEMSK elräkning (vuxen-poäng vi kunde varit utan...) så fick vi försöka finna lite billigare nöjen för vår helg, vilket inneburit - ingen stammis-tid. Istället köpte vi 90210-boxen (HAHA!) och har haft seriöst maraton!

Det börjar verkligen verkligen bli härligt väder här nu! (Förutom idag, idag är det svinkallt) Och det betyder ju FÖRSTÅS att jag alltför tidigt drar fram allt i garderoben som är extra o-värmande haha! Men jag älskar ju våren så mycket! Sara och jag tog vara på en av 16+ graders-dagarna och spenderade den vandrades runt i mysiga Camden och avrundade med picknick i parken. Vi var så hungriga när vi handlade maten att vi överskattade vår aptit lite och spenderade eftervarande timmar åt att vara extremt mätta, gränsandes till overkligt mätta (tills vi blev hungriga igen mitt i natten och handlade kebab någonstans i Camden där vi hamnat igen, haha).



Lite skillnad från för några veckor sedan när vi byggde snölykta och väldigt tiny snögubbe (som dock smällte typ dagen efter)...



Måste få utlopp för lite oro också. Självklart samlar man på sig en hel del grejer under ett halvår. Självklart. Men, hur får man hem allt (som man älskar och kommer gråta om man behöver lämna) när det verkar växa i smyg när man tittar bort?
Garderob i begynnelsen:



Nuvarande situation:



Observera att:
1. Då denna bild är tagen ikväll kan jag på heder och samvete meddela att det hänger en hel del kläder på tork nere i vardagsrummet så garderoben är inte ens komplett.
2. Detta fenomen inte bara verkar i garderoben utan överallt runt om i huset.

Ett mysterium värdigt Detektiv Sara och sidekick Frida.

Nu ska jag sova, fem jobb-dagar kvar TJIHO! See y'all!




RSS 2.0