AGAIN AGAIN


Käraste, jag har sedan vi sist råkades haft mina vänner på besök! Det var så himlans trevligt! Man inser verkligen inte hur mycket man saknar någon förrän man faktiskt träffar personen (personerna!).
Vi hade tre FANTASTISKA dagar som jag tycker alla kan läsa om här: http://sarasays.blogg.se/2011/december/utkast-dec-19-2011.html

(Vänner, vet ni vad som hände när jag åkte hem efter att ha släppt av er. Jag satt och ledsnade (som väntat) till på bussen och vad börjar spela om inte "När alla vännerna gått hem" - Gyllene Tider. GUDARS! Jag grät från Golders Green till Cricklewood! Inte för att man är ledsen bara ledsam)

Btw, är jag den enda i hela världen som inte sett den här videon? Så fint.




Pynt




Det här är vad jag har gjort idag! Jag ställde klockan tidigt (8! På min lediga dag!) och åkte in till stan för att inhandla mina första julklappar och pynt till KLEPTO-GRANEN (ja, vi spär ut lite). Sedan gick jag runt hörnet och haffade en gran, så mysigt!

Var hemma resten av dagen för jag har tappat rösten, jätteskumt! Har varit lite krasslig men inte så jättefarligt men helt plötsligt var rösten helt borta. "To much karaoke" trodde han jag handlade granen av. Det känns lite som världens sämsta ursäkt någonsin också att säga (skriva/väsa/viska/gestikulera): "Kan inte träffas idag jag har eh... tappat rösten!".

Nu ska jag hoppa i säng för imorgon är det jobb. G'natt!


Cusack

Hej mina kära!
Idag har minst sagt varit en spännande dag. Spännande i den mening att det har varit GALET SPÄNNANDE FÖR ATT JOHN CUSACK KOM IN PÅ MUFFINSKIS! (http://www.imdb.com/name/nm0000131/) I-HÅ-HI-HA-HÅ-HE-ÅH! Han var klädd i en lång hobo-style vinterkappa och mössa med öron-muffar och vore det inte för att HAN VAR JOHN CUSACK så hade jag nog inte lagt märke till honom. Jag och min chef stod och fnissade av star-struckness bakom disken, haha!

Efter jobbet åkte jag hem till Malin för andra advent-mys! De hade bakat lussekatter, mums! Det är konstigt hur mycket viktigare det blir att hålla fast vid sånt som påminner en om Sverige (Haha, har varit här i 2 ½ månad...). Jag överkonsumerar svensk jul just nu. Glögg, julkalendrar, Sunes jul-julkalender, juldikter så fort jag tänder ett ljus, julfika vid varje tänkbart tillfälle, ja.

Och på tal om att sakna sådant som är svenskt...



MUMS! Gud prise svenska affären!

RSS 2.0