Som lovat

Systra'mi
Mina älskade systrar med män kom och hälsade på i min nya stad! Det blev tre härliga dagar med museum, shopping, teater, sight-seeing, muffins och frieri!





Teneriffa
Jag försvann ju som sagt iväg till Kanarie-öarna för att överraska min mamma! Fick en och en halv timmes sömn (på grund av att jag planerade att dygna istället för att bara få typ 3-4 timmars sömn så jag stannade uppe och kollade film, duschade, umgicks innan jag ångrade mig (!) och istället valde sömn, typiskt) innan jag tog tåget till Gatwick och plan till ön. När jag kom fram var det SÅ VARMT! Jag och en tysk stod och försökte tyda lokalbuss-tabellen utan att lyckas så jag hoppade på en buss frågade "Los Christianos?" och sedan bar det iväg! Hamnade tryggt i Los Christanos men sedan gick något fel. Jag hoppade inte av där. Istället hamnade jag i grannstaden! Så jag började promenera...
...
...Och kom tillslut fram! Återförenades med min älskade mamma efter att (mot alla odds) hittat henne på stranden! I fyra härliga dagar spenderade pappa och jag dagarna på stranden och kvällarna med god mat och mamma-tid! När jag åkte hem gick planet sönder och vi blev försenade 2 och en halv timme (sittandes inne i planet, ughh) och det blev RIOT, alla var helt crazy, superjobbigt. Var hemma vid fem på morgonen, haha! Jag var så trött dagen därpå att allt vart sådär härligt superroligt och sedan somnade jag innan huvudet träffade kudden när jag äntligen kom hem från jobbet.



Idag
Dagens äventyr har varit att baka julkalendrar! Vi höll på i flera timmar men fick tillslut till DEN MEST FANTASTISKA julkalendern ever. Vi blev så övertrötta och satt tillslut och bara skrattade, bland annat åt mitt hjärnsläpp "Vad är raindeer för något? Jag vet att det är ett djur och så men... vad?" (detta någon timme efter att jag dekorerat min nejlike-apelsin med just en raindeer (ren!)). Bilder på det!




In other news!
1. Stammisbaren har nu officiellt blivit stammisbaren då vi numera spenderar i genomsnitt två kvällar i veckan där. (Det måste väl kvalificera den som stammisbar och inte bara bar?) 
2. Har ännu inte fått mitt Ni-nummer!

Nu ska jag presentera er för låten som ska ta Back For Good's plats, som är årets jul-låt, som från och med nu är min enda källa för inspiration (tema boy-band-dans och känsla), här är:

 

Love y'all!

DO! (DRINK AND DRIVE)

Älskade!
Jag mår bra! Lever och frodas i London igen efter en blixt-visit nere på Kanarieöarna. Jag har så mycket att berätta och skall så även göra men inte just nu! Men jag lovar er bilder, historier samt uppföljningen på cliff-hangern... Men först, något mycket tråkigt.

Det är framsmannen. Han är borta. Fick jobb på en organisk farm i norra Italien.

:'(


New Row

Hehehej!

Sitter och funderar på kvällsmat! Det är trevligt för jag har tid att göra det, ingen snabbmakaron idag inte! Hade morgonpasset (går upp 05.30 - inte kul) och då får man hela eftermiddagen på sig att göra saker (slutar 15.30 - mycket kul) så idag har jag luskat runt i Covent Garden och hittat lite fler små mysiga platser att ta mina systrar och systermän till (YAY!). Så för att knyta ihop de två meningarna - eftersom jag slutade tidigt kan jag ta tid på mig att laga mat ikväll eftersom jag inte måste skynda isäng av akut trötthet eller akut rädsla för trötthet.
Ingenting spännande händer på jobbet längre, inget i stil med Bear Grylls iallafall. Fransmannen råkade gå utan att betala i tisdags, det är typ det mest nervpirrande som hänt den här veckan. Istället ägnar jag mina dagar åt att finna saker att hänga i (håll i er) KLEPTO-GRANEN! Eftersom vi är fattiga men ändå vill ha julgran har vi bestämt oss för att spara penningarna på julpynt och skaffa det på ett mer ja, gratis sätt! Därför spanar jag gator upp och gator ner efter pynt att hänga i KLEPTO-GRANEN! Den kommer nog att bli toppen, ni skulle bli förvånade vad man kan hitta om man bara håller ögonen öppna. Idag såg jag tillexempel en kvinna tappa en bunt (! -kändes lite maffia) 20-pundsedlar (jag tog dom inte till KLEPTO-GRANEN obviously, det är inte vad KLEPTO-GRANEN handlar om), hon var så fokuserad på opera-kvinnan i Covent garden att hon inte märkte något så henne fick jag peta till och uppmärksamma på sin förlust.

Annars? Jag har fått brev!



TACK! :D

Nu ska Petra och jag kolla på Eclipse (BÄSTA KÖPET EVER), HEI-DO!

Dagarna på dagarna

Hej där igen så snart inpå det förra inlägget (det här måste nästan börja bli tröttsamt för er). Eftersom jag varit lite dålig kan jag ju i stort försöka få ihop vad som hänt sedan senast.
Jag har träffat (och blivit rädd för) Oliver i O.C, ätit tre fruktostar på en dag, varit på Ikea själv och ätit barnportion köttbullar på rekordtid (ca 45sekunder, och då räknar jag med att jag bar brickan från kassan och till bordet längst bort vid fönstret), har spanat in Harrods för lite julkule-jakt, har stått milimeter från Marshall i How I Met Your Mother men upptäckte det inte förrän vi kollade igenom bilderna dagen efter, har sett en mus, en råtta, många hundar, en papegoja och två katter ränna omkring utomhus (Jag blir lika rädd varje gång. Skriker, hoppar upp på ett ben, armarna knäppta under hakan och flyktinstikten kickar i och jag flyr i valfri riktining)(papagojan var dock något nytt, det måste vara svårt att få hem den (om man nu vill det), den flög från gren till gren i vår park), har dansat till Moves Like Jagger (igen) på O'Neills (igen), har utarbetat filmplaner och sömnigt sagt saker som "Vad finns det mer för roligt grisar gör?" kl.22.58 den 7/11 (ligger en lapp i köket), har lekt björn och dött av tristess inne på sängklädes-avdelningen på Ikea (igen!), har bidragit till att laga 3-rätters middag och sedan ätit den - fram till 12 på natten, jag har trollat och köpt Twilight-boxen (haha!).

Det är dagarna på dagarna på dagarna i stort! Av någon anledning så kan jag inte ladda upp några bilder men jag antar att det är skäl nog att skriva snart igen!




RSS 2.0